Dorthe Nors header image 1

KRISTELIGT DAGBLAD: ****** (seks stjerner) Dorthe Nors har skrevet den lille, store danske roman. Efter gennembruddet i New York bør forfatteren Dorthe Nors nu også få stjernestatus herhjemme. Hendes nye roman er ganske enkelt fremragende.”

JYLLANDSPOSTEN ***** (fem stjerner) Dorthe Nors lever til fulde op til høje forventninger med en roman, der rammer tiden (…) det er ganske enkelt en god bog. Punktum.”

NORDJYSKE ****** (seks stjerner) Nors er kommet for at blive … Dorthe Nors minder mig om, hvorfor jeg læser bøger; for at møde folk som Sonja.” 

BERLINGSKE TIDENDE ****** (seks stjerner) Dorthe Nors brillerer igen. “Spejl, skulder, blink” er en mesterlig roman.

HERNING FOLKEBLAD ****** (seks stjerner) Den er intet mindre end fremragende.”

WEEKENDAVISEN: “Spejl, skulder, blink” er den første bog af Dorthe Nors, jeg har læst. Nu har jeg lyst til at læse alt, hvad hun har skrevet. Det er en fryd at være tryg i hænderne på en forfatter, som bare kan skrive; som er underspillet og humoristisk uden at smyge sig uden om alle smertepunkterne, alle sindets myoser.

EKSTRA BLADET: ***** (fem stjerner) For Sonja er et menneske, der rystes og længes. Som når landsdels-frænden Martha holder hende fast i nakken med forløsende jordemoder-hænder, gribes Sonja i baghjertet. Det gør læserens også.

VEJLE AMTS DAGBLAD, HORSENS FOLKEBLAD, FREDERICIA DAGBLAD ***** (fem stjerner)Lille mesterværk fra Dorthe Nors, der stadig tydeligere markerer sig som en af de største blandt yngre, danske forfattere.

KØBENHAVNS AVIS: Sød samfunds sarkasme fyldt med undertoner i kvindelig bilroman skrevet i et delikat dansk. (…) morsomt, malerisk, flabet (…) For 160 kroner kan man ikke engang få en stor buket blomster, så tag at køb denne roman som værtindegave. 

ALT FOR DAMERENE: ***** (fem stjerner): Dorthe Nors skriver så siderne vender sig.

LITTERATURSIDEN… en udsøgt fornøjelse at læse.

   ELLE: En fin og morsom bog om at finde livets mening og finde rundt i det …

FYENS STIFTSTIDENDE ****