Dorthe Nors header image 1

En fantastisk Man Booker-aften

16. juni, 2017 af Dorthe Nors

Som I alle sikkert ved, vandt Misha Hoekstra og jeg ikke The International Man Booker, og så føltes det alligevel, som om vi har vundet. Åh, så fantastisk en aften det var, og hvor har det været stort at få lov at være en af de seks finalister. Her ser i den gladeste Dorthe i selskab med finalist Roy Jacobsen (nomineret for den mesterlige De usynlige). Vi er i færd med at lykønske den værdige og fortjente vinder israelske David Grossman, der sammen med oversætteren Jessica Cohen vandt med romanen A Horse Walks Into a Bar. Nu er jeg træt hjemme med telefonen fuld af billeder, som jeg deler her sidenhen, men kan I ikke vente med at se med, findes billederne allerede nu på Facebook, hvor jeg her en offentlig profil.

Tak til oversætter Misha Hoekstra for det fantastiske samarbejde og for nogle uforglemmelige Man Booker-dage i London. Og tak til The Man Booker Foundation for at inkludere os i dette eventyr.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

4 kommentarer indtil videre ↓

 • 1 Birgitte Therkildsen 16. juni, 2017 kl. 21:54

  Så dejligt at følge og mærke begejstring og ydmyghed i sammenhæng.
  Tillykke med at være med fremme i det høje internationale niveau – og med at være så sej og jordnær (cool) på samme tid.

 • 2 Kare Borch 25. juni, 2017 kl. 13:05

  Tit føler man, at dansk temperament ikke kan hamle op med det amerikanske.. underlig påstand …men hvor jeg elsker din humor, din skrøbelige styrke, dit klarsyn & følsomhed.
  Har lige læst Spejl, skulder blink..ved Vesterhavet !

 • 3 Dorthe Nors 27. juni, 2017 kl. 11:47

  Tusind tak begge to. Det er dejligt at I følger – og læser – med. kh Dorthe

 • 4 Stephen Grant 24. august, 2017 kl. 19:53

  Dear Ms Nors,

  As my Danish isn’t too good, I hope I have filled in the boxes correctly. I am a British author with a second novel coming out in December. My publisher is a small, independent New York press, and they have encouraged me to contact other writers who might be prepared to read the book and offer a few friendly comments for the cover. My book covers the financial crisis and its impact on ordinary people. I realise this is rather different to your own work, but am writing simply because I like Mirror, Signal Maneouvre so much.

  Details about my first book can be found at http://www.amomentmoresubllime.com.

  Best wishes,

  Stephen