Dorthe Nors header image 1

The Buddhist i BBC Radio 4

1. januar, 2017 af Dorthe Nors

2017 er i gang, og her på årets første dag, blev min novelle The Buddhist (Buddhisten fra Kantslag) læst op på BBC Radio 4. En fin måde at starte det nye år på. Til februar udkommer Spejl, skulder, blink i Storbritannien. Så går det for alvor løs.

Godt nytår.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

2 kommentarer indtil videre ↓

 • 1 Elisabeth Bak 11. januar, 2017 kl. 13:50

  Har lige været til dit foredrag i Kloster.Er beskæmmet over at et SÅ fantastisk foredrag slutter så fornærmende. Jeg forstår det ikke. Jeg sluger dine bøger og noveller. De går rent ind. Men som du sagde så er der altid en “kloge Åge” eller 2. Godt du håndterer det så proffesionelt som du gør. Men du er kunstner, med en kunstners åbne sind. Vi kan jo heller ikke lide, hvis nogen misforstår vores børn.
  Med de bedste ønsker om et sprudlende 2017
  Elisabeth Bak

 • 2 Dorthe Nors 11. januar, 2017 kl. 14:51

  Kære Elisabeth. Hvor er du sød at skrive det til mig. Ja, der plejer altid at være “kloge hoveder” til foredrag. Det er man indstillet på som foredragsholder. Men de plejer ikke at være decideret fornærmende, men det løb jeg så ind i i dag. Jeg tænkte på vejen hjem, at dengang jeg var ung i denne branche, kunne den slags mænd (og kvinder) gøre mig så ked af det, men nu bliver jeg indigneret og vred, og siger fra på stedet, og det er en god udvikling. Kvinder må godt sige fra. Tydeligt. Jeg er 46 og færdig i rollen som umælende dørmåtte forlængst.
  Men tusind tak for de gode ord. Jeg nyder at fortælle om litteratur og 99% af dem, der dukker op til mine foredrag er åbne og imødekommende og interesserede. De sidste 2% tager vi med. Tak for en dejlig respons. Kærlig hilsen Dorthe